«Ο χορός είναι μια από τις πιο ευγενικές και πιο υπέροχες τέχνες γιατί δεν είναι απλώς έκφραση ή υποκατάστατο της ζωής είναι η ίδια η ζωή!»

Hevelock Ellis

Για Εμάς

Χορός και άνθρωπος. Άνθρωπος και κίνηση. Κίνηση και ανάπτυξη. Ανάπτυξη και δημιουργία. Δημιουργία και Πολιτισμός.
Λέξεις κλειδιά που φανερώνουν την αρμονική σχέση του χορού με τον άνθρωπο.
Πράγματι! Ο Χορός είναι τέχνη πανάρχαια, ίσως μάλιστα η πρώτη και οπωσδήποτε μια από τις σπουδαιότερες εκφραστικές δυνατότητες του ανθρώπου των προϊστορικών αλλά και των ιστορικών πολιτισμών.
Η πειθαρχία της άσκησης στη σχολή μας στοχεύει στην τελειότητα η οποία ενισχύεται από την χορογραφία και την μουσική φτάνοντας στο αποκορύφωμά της.

Αυτήν την πειθαρχία υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια η σχολή μας.
Η σχολή μας δημιουργεί συνεχώς και υπηρετεί με συνέπεια όλα τα είδη του χορού από το 1980.
Στο διάστημα αυτό πολλοί μαθητές & μαθήτριες σπούδασαν χορό στη σχολή μας αφού εξασφάλισαν πολλά εφόδια για την μετέπειτα καριέρα τους σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Εσωτερικού και Εξωτερικού.
Στη σχολή μας διδάσκουν καθηγητές και καθηγήτριες πτυχιούχοι ανωτέρων επαγγελματικών σχολών κλασσικού μπαλέτου, ρυθμικής γυμναστικής, μοντέρνου και σύγχρονου χορού αναγνωρισμένων από το κράτος, πτυχιούχοι latin, tango argentino, salsa κ.α. από διεθνείς οργανισμούς (IDTA) καθώς και πιστοποιημένοι instructors στην Zumba® Fitness.
Τιμοξένους 17Α (1η παράλληλος Λεωφ. Βουλιαγμένης, όπισθεν Γαλαξία), Νέος Κόσμος, Τ.Κ. 117 43
Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 2130287479